wrazonka red KK ze zlotu |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| sigaris |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 133 Nr użytkownika: 985 Dołączył: 25-December 07 |
Bylo super! Wroclawiacy staneli na wysokosci zadania, pokazali akwarystyczen i nie tylko zalety swojego miasta i zadbali o mila atmosfere na zlocie. To zdanie nie tylko moje, ale takze mojej zonki i coreczek. Bylo co zobaczyc i przede wszystkim - z kim pogadac. Szkoda tylko, ze tak krotko i nie z wszystkimi, szczegolnie zaluje, ze nie pogadalem sobie z Eagle, Jackiem Drasem, Marzenna :((( Nie z wszystkimi, ktorym obiecalem wypilem tez piwko, ale to mam nadzieje da sie jeszcze odrobic. Za to udalo mi sie porozmawiac z wieloma osobami, o ktorych nie wiedzialem, ze beda chcialy ze mna gadac :))) Kreche maja u mnie jedynie krawcy i kolejarze. Krawcy - ci od moich spodni, przez ktorych partactwo musialem schowac sie na jakis czas na zapleczu sali Ogrodu Botanicznego, by sie pozszywac (tu uklony dla straznika z Ogrodu Botanicznego za wypozyczenia igly i nitki). Kolejarze podpadli mi natomiast (i podrozujacej PKP ekipie poznansko-gdanskiej) za trzaskanie drzwiami, niegrzeczne zachowanie i zaslepienie przepisami (z braku legitymacji wykasowali 100 % bilet nie tylko od Kujacika, ktory na dziecko jak wiadomo nie wyglada :) ale takze od mojej coreczki,. ktora jaka jest kazdy widzial!). Tak zachowali sie konduktorzy z pociagu do Tromiasta, ci z Trojmiasta byli ich zupelnym przeciwienstwem - wcale nie sprawdzali biletow!!! widzac ludzi w koszulkach z rybka :))) Zeby nie skonczyc niemilym akcentem musze powiedziec, ze zlot spowodowal, ze moje coreczki zapalaly jeszcze wieksza checia zajmowania sie rybkami. Nim jeszcze sie z zonka dzisiaj obudzilismy, one wypakowaly z plecaczkow pokarmy, ktore otrzymaly na zlocie, ustalily dyzury przy akwa i zabraly sie za serwowanie rybkom jedzonka:) Czy to wplyw Mariusza (uwazaj, jesli masz narzeczona, to moze byc z nia krucho bo Weronka cwiczy boks :) w ktorym moje dzieciatka sie wprost zakochaly??? :))) Nie wiem, w kazdym mam nadzieje, ze tak zostanie. Tak jak pozostana (na pohybel krawcowmi kolejarzom!) mile wspomnienia z wroclawskiego zlotu. Pozdrawienai (szczegolnie dla tych co byli) sle niegdys dyplomowany kolejarz :) a teraz po prostu: --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk email.com
|
||
| dolawy |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 132 Nr użytkownika: 1025 Dołączył: 20-May 08 |
"KK" : Kolejarze podpadli mi natomiast to nie bylo tak. Ja legitymacje mialem, tylko ze ona uprawnia do znizki 50% tylko w 2 klasie. A ze z powodu tloku poszlismy do 1-szej to musialem placic 100% 1-szej klasy :( Co ciekawe moj bilet do Poznania wyniosl mnie ponad 40 zl ,a bilet Mariusza Sekscinskiego (sorry jezeli przekrecilem) do Gdyni (odleglosc kilka razy wieksza) ponad 60 zl :O ci z Mi sprawdzali :) Czy to wplyw Mariusza (uwazaj, jesli masz Tutaj to calkowicie sie zgodze. Cos czuje ze beda chcialy jechac do Torunia (gdzie Mariusz bedzie :) |
||
| jeronimmo |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 25 Nr użytkownika: 641 Dołączył: 03-March 08 |
Krzysztofie czarodzieju, chcesz powiedziec, ze czas poswiecony na zszywanie podartych portek pmogles poswiecic na rzomowe ze mna i tego nie zrobiles? ;-))))
Pozdrawiam - Marzenne Zyg, zyg marchewka a ja rozmawialam z Jackiem Drasem i Tomkiem Lanycia :-))) |
||
| DYMEK |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 164 Nr użytkownika: 1225 Dołączył: 31-August 07 |
A tak BTW, piszesz, ze nie spotkales Tomka L. na zlocie a masz go na zdjeciu u siebie ;-)))))) A ty gapo ;-))
Marzenna |
||
| spokop |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 165 Nr użytkownika: 984 Dołączył: 19-December 07 |
ROTFL Takie jest zycie :))) Ale na szczescie rozdarcie nastapilo dopiero po rozmowie z Aaprilem (kulturalnie my sobie konferowalismy na laweczce na placu zabaw gdzi ebawily sie nasze dzieci :) tak, ze chociaz on nie zdazyl mi uciec :) :-))) Ty, Ty tylko sie nie chwal :))) Z Jackiem tez rozmawialem - tyle, ze po zlocie i przez telefon :) A na nastepnym zlocie to proponuje wpowadzic zakaz siadania warszawiakow razem :))) Z jednej strony ciegle bronil Cie Wikar, z drugiej Tonid :( Bierzcie przyklad z poznaniakow! Bylo nas IMHO najwiecej (TMH, wroclawiacy gdzie statystyka), a nie chodzilismy jedna paka :) i nawet sojusze solecko-poznanskie i trojmiejsko-poznanskie nawiazywalismy w podrozy :) Pozdrawiam --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk email.com |
||
| zetus511 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1068 Nr użytkownika: 924 Dołączył: 20-February 08 |
|
||
| merlin5000 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 398 Nr użytkownika: 60 Dołączył: 12-August 07 |
KK Nie tylko nie mialem zamiaru uciekac, ale bym Cie sam poszukal :)) BTW, sugerujesz, ze rozdarcie spodni mialo jakis zwiazek z rozmowa ze mna? ;-P |
||
| Wymiennik |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 126 Nr użytkownika: 709 Dołączył: 25-May 08 |
"KK" no ja listę obecnosci już wysłałem do Uaru z tego co pamiętam jakies 63 osoby czy cos takiego i mam nadzieje ze udało mi się nie pominąc nikogo, jesli jednak tak - przepraszam i prosze o uzupełnienie jak tylko sie pojawi na stronach Wojtak |
||
| edyta22 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 412 Nr użytkownika: 859 Dołączył: 24-April 08 |
:)))) Moge powiedziec tylko, ze kieszen nadwyrezyla mi sie juz podczas pociagowej rozmowy przy piwku (TMH powiedzial, ze widzial, ale nie mial smialosci mi powiedziec :) Pozdrawiam --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk email.com |
||
| spaceman |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 184 Nr użytkownika: 388 Dołączył: 29-August 07 |
Sebastian Kujath : psssssttt.. red, tylko prosze nie mow malutkim, ze tam bede:)))) a tak na serio, to fajnie by bylo, gdybys znow zorganizowal taki rodzinny wyjazd, tylko czy dziewczyny nie zanudzily by sie na prelekcjach? |
||
| Olcia_100 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 472 Nr użytkownika: 778 Dołączył: 05-December 07 |
:))) wyjazd, Raczej nie da rady zeby z rodzinak wyskoczyc :( Wyzjad do Wrocka byl super, ale kosztowal sporo kasy (a zonak oszczedza na wakacje :) jakby siedzialy ci na kolanach to nie :))) Pozdrawiam --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk email.com |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |