odp muszlowce red KK bylo Moje www ze zdjeciami

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

odp muszlowce red KK bylo Moje www ze zdjeciami

kapsel-47
Post: Odp Muszlowce Red Kk Bylo Moje Www Ze Zdjeciami, May 25 2008, 07:54 PM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 165

Przestalibyscie wreszczie paplac o tych muszlowcach !!! ;-))) Ja juz od wczoraj ogladalem moje malutkie mieszkanko szukajac miejsca Witek/W-wa

Zgadzam się.
gdziemozna by bylo postawic nowy akwariumek ! Nie lepiej Malawi.
Jeśli chodzi o Tange. To jeśli bym się zdecydował to na frontosy. Ale gdzie postawić tak ogromny baniak?
Muszlowce oprócz stosunkowo ciekaweogo zachowania mają jedną zaletę nie wymagają tak wielkich baniaków.
PM Email Poster
Blant
Post: Odp Muszlowce Red Kk Bylo Moje Www Ze Zdjeciami, May 26 2008, 10:13 AM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1368

CYTAT
Przestalibyscie wreszczie paplac o tych muszlowcach !!! ;-))) Zgadzam się. Ja juz od wczoraj ogladalem moje malutkie mieszkanko szukajac miejsca gdziemozna by bylo postawic nowy akwariumek ! Nie lepiej Malawi. Jeśli chodzi o Tange. To jeśli bym się zdecydował to na frontosy. Ale gdzie postawić tak ogromny baniak? Muszlowce oprócz stosunkowo ciekaweogo zachowania mają jedną zaletę nie wymagają tak wielkich baniaków.

"Osko, Witold" :
A ja nie :)
Nie lepiej Malawi i Tanganike? ;)
W domu? A na serio to praktycznie kazda ryba z Tanganiki moze byc bardzo interesujaca pod warunkiem ze ma zapewnione odpowiednie warunki
Ta zaleta jest bardzo wazna. Jednak z ta wielkoscia baniaka nie mozna dojsc do skarjanosci. Teraz gdy sie moje ocellatuski rozmnozyly widze ze one potrzebuja do zycia sporej przestrzeni. Moj samiec zajal ponad polowe akwarium. Ostatnio stwierdzilem ze w mojej 60 (dno 85x20) moga byc maksymalnie 2 samce.
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll