odp muszlowce red KK bylo Moje www ze zdjeciami |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| kapsel-47 |
Post: Odp Muszlowce Red Kk Bylo Moje Www Ze Zdjeciami, May 25 2008, 07:54 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 160 Nr użytkownika: 165 Dołączył: 01-March 08 |
Przestalibyscie wreszczie paplac o tych muszlowcach !!! ;-))) Ja juz od wczoraj ogladalem moje malutkie mieszkanko szukajac miejsca Witek/W-wa
Zgadzam się. gdziemozna by bylo postawic nowy akwariumek ! Nie lepiej Malawi. Jeśli chodzi o Tange. To jeśli bym się zdecydował to na frontosy. Ale gdzie postawić tak ogromny baniak? Muszlowce oprócz stosunkowo ciekaweogo zachowania mają jedną zaletę nie wymagają tak wielkich baniaków. |
||
| Blant |
Post: Odp Muszlowce Red Kk Bylo Moje Www Ze Zdjeciami, May 26 2008, 10:13 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1182 Nr użytkownika: 1368 Dołączył: 05-March 08 |
"Osko, Witold" : A ja nie :) Nie lepiej Malawi i Tanganike? ;) W domu? A na serio to praktycznie kazda ryba z Tanganiki moze byc bardzo interesujaca pod warunkiem ze ma zapewnione odpowiednie warunki Ta zaleta jest bardzo wazna. Jednak z ta wielkoscia baniaka nie mozna dojsc do skarjanosci. Teraz gdy sie moje ocellatuski rozmnozyly widze ze one potrzebuja do zycia sporej przestrzeni. Moj samiec zajal ponad polowe akwarium. Ostatnio stwierdzilem ze w mojej 60 (dno 85x20) moga byc maksymalnie 2 samce. |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |