Kosiarki - Trójmiasto,

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Kosiarki - Trójmiasto,

etilen

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 148

Ponieważ w przyszłym tygodniu będę w wymienionych w tytule miastach proszę o info czy ktoś nie widział tam kosiarek. Nawet jeśli nie ma kosiarek to może ktoś poda kilka adresów dobrych sklepów w ww. miastach ??? Lechu
w 3miescie kosiarki bywają, ale nie wiem czy teraz są w sklepie Elby na Podwalu lub w Sklepie na Sobótki we wrzeszczu
lista sklepów wraz z opiniami jest na naszym serwerku akwarium.org.pl
PM Email Poster
valentino

Użytkownik

Nr użytkownika: 1232

CYTAT
Witam !
Już kiedyś pytałem o występowanie w sklepach w Bydgoszczy słynnych kosiarek.

Lechu
Nie mogę teraz znaleźc tego listu - przepraszam :-( - , ale to chyba Ty pisałeś do mnie o tyo na priva. W sklepie na Abrahama faktycznie bywają kosiarki, ale jak (dopiero dziś udało mi się tam wyskoczyć) sprawdziłem - w tym tygodniu ich nie mieli, jeśli będą mieli w przyszłym, to najprędzej w piątek (31.III) , a w ogóle, to co tycdzień je zamawiają, bo jest wzięcie, ale bardzo rzadko dostają.
Regards, -- Łukasz Kozicki, Gdynia o o ,_ atelier.pl artnet.com.pl/lkozicki/ _. o { ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ } o b 'Power corrupts. Absolute power is kind of neat, though.'
PM Email Poster
Marii

Użytkownik

Nr użytkownika: 81

CYTAT
Witam !
Już kiedyś pytałem o występowanie w sklepach w Bydgoszczy słynnych kosiarek.

Lechu
Nie mogę teraz znaleźc tego listu - przepraszam :-( - , ale to chyba Ty pisałeś do mnie o tyo na priva. W sklepie na Abrahama faktycznie bywają kosiarki, ale jak (dopiero dziś udało mi się tam wyskoczyć) sprawdziłem - w tym tygodniu ich nie mieli, jeśli będą mieli w przyszłym, to najprędzej w piątek (31.III) , a w ogóle, to co tycdzień je zamawiają, bo jest wzięcie, ale bardzo rzadko dostają.
Regards, -- Łukasz Kozicki, Gdynia o o ,_ atelier.pl artnet.com.pl/lkozicki/ _. o { ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ } o b 'Power corrupts. Absolute power is kind of neat, though.'
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll