Kosiarki - Trójmiasto, |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| etilen |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 123 Nr użytkownika: 148 Dołączył: 19-March 08 |
Ponieważ w przyszłym tygodniu będę w wymienionych w tytule miastach proszę o info czy ktoś nie widział tam kosiarek. Nawet jeśli nie ma kosiarek to może ktoś poda kilka adresów dobrych sklepów w ww. miastach ???
Lechu
w 3miescie kosiarki bywają, ale nie wiem czy teraz są w sklepie Elby na Podwalu lub w Sklepie na Sobótki we wrzeszczu lista sklepów wraz z opiniami jest na naszym serwerku akwarium.org.pl |
||
| valentino |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 113 Nr użytkownika: 1232 Dołączył: 30-August 07 |
Lechu Nie mogę teraz znaleźc tego listu - przepraszam :-( - , ale to chyba Ty pisałeś do mnie o tyo na priva. W sklepie na Abrahama faktycznie bywają kosiarki, ale jak (dopiero dziś udało mi się tam wyskoczyć) sprawdziłem - w tym tygodniu ich nie mieli, jeśli będą mieli w przyszłym, to najprędzej w piątek (31.III) , a w ogóle, to co tycdzień je zamawiają, bo jest wzięcie, ale bardzo rzadko dostają. Regards, -- Łukasz Kozicki, Gdynia o o ,_ atelier.pl artnet.com.pl/lkozicki/ _. o { ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ } o b 'Power corrupts. Absolute power is kind of neat, though.' |
||
| Marii |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 143 Nr użytkownika: 81 Dołączył: 06-February 08 |
Lechu Nie mogę teraz znaleźc tego listu - przepraszam :-( - , ale to chyba Ty pisałeś do mnie o tyo na priva. W sklepie na Abrahama faktycznie bywają kosiarki, ale jak (dopiero dziś udało mi się tam wyskoczyć) sprawdziłem - w tym tygodniu ich nie mieli, jeśli będą mieli w przyszłym, to najprędzej w piątek (31.III) , a w ogóle, to co tycdzień je zamawiają, bo jest wzięcie, ale bardzo rzadko dostają. Regards, -- Łukasz Kozicki, Gdynia o o ,_ atelier.pl artnet.com.pl/lkozicki/ _. o { ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ } o b 'Power corrupts. Absolute power is kind of neat, though.' |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |