Projekt Serwisu było Apel - trochę dłu |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| Apokalipsa |
Post: Projekt Serwisu Byxlqo Apel Trochxeq Dxlqu, May 26 2008, 04:13 PM
|
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 28 Nr użytkownika: 298 Dołączył: 11-October 07 |
sprawdzić szczegóły - ststystyki są ogólnodostępne) JavaSript ma wyłączone 4% gości; nie mam niestety statystyk Javy ani ActiveX, ale założę się, że 50%. BTW - czy istnieje, lub ktoś może/ma ochotę opracować niewielkie logo SA (Serwisu Akwarystycznego - może "SeA" ;-) ) - najlepiej "gif" tak z 80..90 40..60 pixli i max. 216 (patrz wyżej), ale lepiej 32 kolory. To jest _wszystkich_
ok ponad Ponad 50% ma wylaczone??? Chyba zartujesz :) daje sobie sobie palucha uciac, ze 70% internautow po zainstalowaniu IE nie zaglada wogole w opcje. Te 5% to mi sie wydaje prawdopodobne, ale nie 50%. Chodze troche po roznych firmach np. i w 90% maja juz IE4.0 oraz standardowe ustawienia, w domu maja pewnie tak samo. Wiec jakies drobiazgi mozna dac :) [ciach] Dzieki za porady pozagladam zaraz pod te adresy. x pytanie do No to proponuje konkurs ! :) Kto sie czuje na silach niech otwiera blok rysunkowy olowek w lape i wio :) Potem przelozyc to na wersje elektroniczna. Mozemy ustalic termin "oddawania prac" ;) Ja moge np. zbierac i po terminie umieszcze na WWW i zrobie automat do glosowania. Wiadomo, kto najwiecej glosow uzyslka - wgrywa :) Co wy na to? :) Logo byc musi ! :) Trzeba tylko ustalic max. wmiary i termin oddawania. Proponuje ustalic wymiary na maxymalnie 100x100 pixeli a termin do 31 stcznia. Ja moge zbierac prace i np. 2 lutego przedstawic calosc na WWW wraz z formularzem do glosowania. Najpierw jednak trzeba ustalic na 100% nazwe i skrot. SeA - Serwis Akwarystyczny brzmi calkiem fajnie :) Jestem za ;) Pozdrawiam Marek Oberman __________________________________________________________ E-mail: | Strony o niekompetencji WWW: pesk.org.pl | firm, polityce ekonomii SMS: link ze strony glownej | ochronie srodowiska i.. pesk.org.pl/koty - Koty ICQ UIN |
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |