kupiłem kraba |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| Gorzki |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 174 Nr użytkownika: 418 Dołączył: 22-April 08 |
Mam wielkie aqwarium 25 l. !!!! No i kupiłem sobie kraba ( mały czerwony ). To coś zjadło żabeee ; na żywca ,rozerwał łobuz maleństwo na strzępy i dalej goni resztę żywego inwentarza.. CO ROBIĆ !!!!!!!!!!!!
|
||
| Cinek 14 |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 27 Nr użytkownika: 123 Dołączył: 29-May 07 |
Witam i pozdrawiam !!! Proponuje reszte inwentarza spisac na straty i potraktowac ja jako zapas zywnosci dla kraba lub przeniesc lobuza do innego zbiornika. Zycze udanej hodowli kraba i zabek ;-) |
||
| sonia82 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 108 Nr użytkownika: 500 Dołączył: 04-February 08 |
bary Nigdy juz nie kupowac niczego bo Ci sie podoba, zanim nie zasiegniesz o tym informacji. Teraz juz jest za pozno - musisz z czegos zrezygnowac. Sadze, ze przy akwarium 25l z WIEKSZOSCI mozesz zrezygnowac, chyba ze miales tam 5 malych rybek (gupikow np.), bo i tak tak male akwarium sie nie nadaje do wiekszosci ryb, a dla kraba tez bedzie za male, juz nie wspomne o tym, ze krab potrzebuje tez czesci ladowej, bo to zwierze paludaryjne, a nie akwaryjne. |
||
| PBat257 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 117 Nr użytkownika: 505 Dołączył: 22-August 07 |
bary w artykule No i kupiłem sobie kraba ( mały czerwony ). Najpierw dowiedzies sie cos o tym co chce sie kupic. Oddac kraba do sklepu jak chce sie ocalic rybki Oddac rybki do sklepu jak chce sie ocalic rybki Zalozyc drugie akwarium jak chce sie miec i kraba i rybki Jezeli nie zrobisz zadnego z tych punktow to szybko bedziesz mial tylko najedzonego kraba pozdrawiam kujacik Poznan |
||
| malizna505 |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 67 Nr użytkownika: 968 Dołączył: 11-October 07 |
Użytkownik Sebastian Kujath w wiadomości do grup dyskusyjnych news.tpnet.pl (..) Przejedzonego zapasionego kraba:) Z tego co pisza w NA to krab jes bardziej roslino niz mieso zerny:) Pozdrawiam zHO (Lag) |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |