kupiłem kraba

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

kupiłem kraba

Gorzki

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 418

Mam wielkie aqwarium 25 l. !!!! No i kupiłem sobie kraba ( mały czerwony ). To coś zjadło żabeee ; na żywca ,rozerwał łobuz maleństwo na strzępy i dalej goni resztę żywego inwentarza.. CO ROBIĆ !!!!!!!!!!!!
PM Email Poster
Cinek 14

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 123

Witam i pozdrawiam !!! Proponuje reszte inwentarza spisac na straty i potraktowac ja jako zapas zywnosci dla kraba lub przeniesc lobuza do innego zbiornika. Zycze udanej hodowli kraba i zabek ;-)
PM Email Poster
sonia82

Użytkownik

Nr użytkownika: 500

CYTAT
goni resztę żywego inwentarza.. CO ROBIĆ !!!!!!!!!!!!

bary
Nigdy juz nie kupowac niczego bo Ci sie podoba, zanim nie zasiegniesz o tym informacji. Teraz juz jest za pozno - musisz z czegos zrezygnowac. Sadze, ze przy akwarium 25l z WIEKSZOSCI mozesz zrezygnowac, chyba ze miales tam 5 malych rybek (gupikow np.), bo i tak tak male akwarium sie nie nadaje do wiekszosci ryb, a dla kraba tez bedzie za male, juz nie wspomne o tym, ze krab potrzebuje tez czesci ladowej, bo to zwierze paludaryjne, a nie akwaryjne.
PM Email Poster
PBat257

Użytkownik

Nr użytkownika: 505

CYTAT
To coś zjadło żabeee ; na żywca ,rozerwał łobuz maleństwo na strzępy i dalej goni resztę żywego inwentarza.. CO ROBIĆ !!!!!!!!!!!!

bary w artykule
No i kupiłem sobie kraba ( mały czerwony ). Najpierw dowiedzies sie cos o tym co chce sie kupic. Oddac kraba do sklepu jak chce sie ocalic rybki Oddac rybki do sklepu jak chce sie ocalic rybki Zalozyc drugie akwarium jak chce sie miec i kraba i rybki Jezeli nie zrobisz zadnego z tych punktow to szybko bedziesz mial tylko najedzonego kraba
pozdrawiam
kujacik Poznan
PM Email Poster
malizna505

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 968

CYTAT
bary w artykule
Jezeli nie zrobisz zadnego z tych punktow to szybko bedziesz mial tylko najedzonego kraba

Użytkownik Sebastian Kujath w wiadomości do grup dyskusyjnych news.tpnet.pl (..)
Przejedzonego zapasionego kraba:) Z tego co pisza w NA to krab jes bardziej roslino niz mieso zerny:) Pozdrawiam zHO (Lag)
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll