Bojownik - co do tego? |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| kaisha |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 105 Nr użytkownika: 236 Dołączył: 08-May 08 |
Tomasz Nidecki, akwarysta/garbusiarz/jablecznik/cyklista (i mason?) A ten "jablecznik" to skad? Slodkosci? ;-)
To Ty nie wiesz, jaki ja mam komputer? ;) Tomasz Nidecki Kurcze, zacma W ogole nie skojarzylem Chwilowy zanik IQ ;-) Pozdrofka TT |
||
| Agawa |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 7 Nr użytkownika: 1395 Dołączył: 07-May 08 |
Cos w tym jest. Rybcie w stadzie maja swoja hierarchie. Poza tym chlopcy sa duzo bardziej aktywni od dziewczynek, a cala energie zuzywaja na pogonie i utarczki miedzy soba. pozdr peter |
||
| trojan |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 169 Nr użytkownika: 760 Dołączył: 07-November 07 |
Az mnie pod aqua wROTFLowalo ;-)))) "Our thoughts form the universe, they always matter." |
||
| Fafeappexes |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 63 Nr użytkownika: 595 Dołączył: 23-June 07 |
Hejka.
Kolega sobie kupil parke. No i pyta co do tego mozna dac (wsadzil tam jeszcze ancistrusa). W jakiejs ksiazce wyczytal, ze lepiej nic, a ja sie na tym nie znam8-( pozdrofka TT |
||
| saikwon |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 191 Nr użytkownika: 653 Dołączył: 18-November 07 |
Marcin Nowacki co włąsnie to jest oczywiście szeroko znana odmiana tej metody, odmiana na tzw nałogowego akwamaniaka ;-)) tmh |
||
| Pyszczek |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 90 Nr użytkownika: 427 Dołączył: 12-August 07 |
Tomasz Trocha would like to share a revelation that he/she had during his/her time here: To moze byc niedlugo sam samiec Polecam dokupienie jeszcze jednej samicy. Eeeee bzdura :). Bardzo wiele ryb moze zyc z bojownikiem :). Wszelkie ryby denne, plywajace w wolnej toni, jedynie lepiej nie dawac zadnych agresywnych (np. brzanek sumatrzanskich) ani zyjacych przy powierzchni, bo moze mocno gonic :). |
||
| Killavus |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 43 Nr użytkownika: 1392 Dołączył: 18-January 08 |
Użytkownik Tomasz Nidecki w wiadomooci do grup dyskusyjnych mercury.newsgate.pl gonic i zostanie tylko korpusik bez pletw nie wspomnie o ogonie |
||
| kubus099 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 174 Nr użytkownika: 76 Dołączył: 03-August 07 |
Tomasz Nidecki no tak a ja bym zapytal jak duzy zbiornik, bo jak to jest 20 l to niewiele, ale jak 200 to oho ho tmh |
||
| cracked |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 102 Nr użytkownika: 818 Dołączył: 24-June 07 |
Tomasz Marcin Hippe Duze nie jest, ale to mu jakos wylicze 8-) Chyba dam rade, co? ;-) |
||
| Dietingforlifes |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 884 Nr użytkownika: 1390 Dołączył: 30-March 08 |
Tomasz Nidecki To samo mu powiedzialem, pamietajac listy z grupy. Ale zbil mnie z tropu, bo gosc w sklepie mu powiedzial, ze jak bedzie mial 2 samice to one sie pobija 8-O. Chyba o samca ;-) Pewny swego nie bylem (nie mojj dziedzina), dlatego pytam. I takich wlasnie mamy sklepikarzy na prowincji 8-( BTW, facet (chyba inny) uparcie mnie namawial na misz-masz z Malawi i Tanganiki Tekst cos w stylu "to i to pyszczaki" Zreszta dla niego wszystko to pyszczaki co tylko z M. lub. T. 8-( A co z latwo dostepnych rzeczy Moze jakies kiryski BTW. Masz super sign-a. Tekst zwalil mnie z nog, choc smieszny wcale nie jest |
||
| bishbarmakV |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 122 Nr użytkownika: 943 Dołączył: 16-October 07 |
Tomasz Trocha Bzdura! :(((( Zalamka :(. Jak dobrze, ze jest Internet, co nie? Spokojnie, choc bardziej biotopowe sa cierniooczki :) |
||
| Raman |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 826 Nr użytkownika: 673 Dołączył: 16-February 08 |
Tomasz Nidecki 8-) I to jest to co tygrysy lubia najbardziej Jeszcze mala dygresjaNie wiem jak Wam, ale ja to juz do ksiazek zagladam tylko po zdjecia rybciow. Zeby zobaczyc jak wyglada, jak sie o czyns gada 8-) Macie podobnie? THX A ten "jablecznik" to skad? Slodkosci? ;-) Pozdrofka TT |
||
| klichota |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 159 Nr użytkownika: 212 Dołączył: 27-January 08 |
to moje sumatry musza byc bardzo pokojowe; jest ich sporo a zadnej nie przychodzi do glowy pogonic bojownika (ani bojowniczek) - totalna ignorancja. Ale maja gdzie plywac i nie wpadaja na siebie ;-) a na powierzchni mam szczupieńczyki i tez nic pozdr peter |
||
| DorianGray |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 597 Nr użytkownika: 242 Dołączył: 01-December 07 |
Tomasz Trocha Chyba, ze wchodze w jakies 'nowe obszary' - wtedy ksiazki sie przydaja :))) To Ty nie wiesz, jaki ja mam komputer? ;) |
||
| guzzol16 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 470 Nr użytkownika: 614 Dołączył: 23-May 08 |
Piotr Koz"owski Moze wlasnie dlageto, ze jest ich sporo. Podobno agresja brzanki sumatrzanskiej jest znacznie ograniczona w duzym stadzie gdzie zajmuja sie soba. |
||
| elroyski |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 111 Nr użytkownika: 838 Dołączył: 16-November 07 |
Tomasz Trocha jak ja sądzę ;-)) na wszelki wypadek, choć wierzę w ciebie - dam ci kilka metod ;-) 1. metoda pierwsza tzw. na piwo: kupujesz piwo w butelce. piwo wypijasz. potem nalewasz wodę z karanu do butelki. jalk się napełni przelewasz do akwarium. i rysujesz kreskę w zeszycie. znowu nalewasz do butelki, znowu przelweasz, znowu stawiasz kreskę. i tak dalej, aż się akwarium napełni całkowicie. wtedy w zeczycie co drugą kreskę przekreślasz. Liczysz kreski nieprzekreślone i to jest włąsnie pojemność w litrach 2. metoda druga na mleko - dla silnych kupujesz mleko w kartonie. mleko wylewasz bo przecież go nie wypijesz no nie. co innego gdyby to było piwo. wycinasz górę tego kartonika. następnie nalewasz do pełna wody do akwarium. bierzesz w łapy akwarium i przelewasz do kartonika wodę. jak się wypełni to kreska w zeszycie a wodę z kartonika wylewasz. I tak dalej. Jak całą wodę z akwarium tak przelejesz, to liczysz kreski w zeszycie i to jest akwarium miłych pomiarów ;-)) tmh |
||
| mage |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 21 Nr użytkownika: 860 Dołączył: 24-August 07 |
Uhahahahehehihihihi . Uderzylem glawa w blat biurka Jeszcze troche boli. Gwaltowny atak smiechu, to bardzo niebezpieczna sprawa Jak na drugi raz bedziesz dawal takie rady, do dodaj do tematu jakies ostrzezenie ;-))) pozdr., blk |
||
| Michał |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 72 Nr użytkownika: 46 Dołączył: 25-April 08 |
Tomasz Marcin Hippe GIT !!! 8-) A wiesz co TMH? Najciekawsze, ze piszac "chyba mu wylicze" myslalem ile tych tam ryb wsadzic. Dopiero jak napisales te cudne metody (czasochlonneszczegolnie ta z piwem ;-)), zaskoczylem, ze zdanie bylo faktycznie niefortunne 8-) Coz, humanista to ja nigdy nie bylem, a z polskiego to zawsze mialem w granicach +3-4 8-) |
||
| girl17 |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 97 Nr użytkownika: 1097 Dołączył: 02-March 08 |
Jacek Dras no co ty to było na poważnie, a ty myślałeś że to żart ? :-DDD tmh |
||
| 123abc |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 109 Nr użytkownika: 682 Dołączył: 08-July 07 |
Tomasz Trocha hi, hi :-DD tmh |
||
| adrianek5 |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 52 Nr użytkownika: 417 Dołączył: 06-June 07 |
Tomasz Marcin Hippe : a czy mozna wypic piwko, nalac wode do akwarium i nastepne piwko bo przeciez miarka juz raz uzyta . pozdrawiam Eagle72 |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |