Pompy napowietrzające |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| Palolinta |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 89 Nr użytkownika: 1065 Dołączył: 21-September 07 |
Jakiej firmy i jaką pompę napowietrzającą kupić. Interesuje mnie pompa o niezwykłej cichej pracy do napowietrzania akwarium i do wszystkich akcesoriów wymagających podłączenia powietrza. Proszę o pomoc .
|
||
| Selena__ |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 13 Nr użytkownika: 1226 Dołączył: 29-April 08 |
Andrzej Sekmistrz Nie ma pomp o niezwykle cichej pracy :). Niezle sa Hagen Elite ale ja od lat uzywam tylko polskich Skalarow i bardzo je sobie chwale. |
||
| Mati86 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 153 Nr użytkownika: 788 Dołączył: 19-December 07 |
mnie pompa o wszystkich Cicha i wydajna jest pompa HYDOR Ario Renaisance 500. Jest cichsza od wielu które sprawdzałem, ma dwa wyjścia powietrzne, zasila u mnie 6 filterków i kamień napwietrzający. Pozdrawiam -- Mariusz Tojza (Maniek) Szczecin aquamar.prv.pl szczecin.multinet.pl ICQ |
||
| frankektentyp |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 16 Nr użytkownika: 168 Dołączył: 27-January 08 |
Ja mam bardzo cichego (moim zdaniem, ale mozesz zapytac Artiego bo osluchal) brzeczyka Tetry.
|
||
| manjur |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 75 Nr użytkownika: 1356 Dołączył: 22-March 08 |
Pompki tetry sa ciche - ja mam i slychac tylko bulgot powietrza. |
||
| owca_92 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 462 Nr użytkownika: 27 Dołączył: 28-August 07 |
Potwierdzam :-) naprawde cichy. Wasz :-) aRTI01 Walbrzych-Swiebodzice atlas ryb: akwafoto.aip.pl moje fotki: kki.net.pl/a/arti01 |
||
| maggot22 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 745 Nr użytkownika: 107 Dołączył: 08-July 07 |
Andrzej Sekmistrz Ostatnio kupilem pompke JBL - 500-tke Wydziela ona 8 dB i jest naprawde cicha. Ma tylko jeden wylot i jeszcze nie wiem jak z wydajnoscia bo jej nie podlaczylem. Zreszta ja kupilem ja tylo jako dodatek na tzw. wszelki wypadek i np. do rozmnazania artemii w butelce 8-). Dlatego moim kryterium byla przede wszystkim cicha praca. pozdro Zbych |
||
| zalp |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 690 Dołączył: 08-August 07 |
Użytkownik "Tomasz Nidecki" napisał w wiadomości Interesuje mnie pompa o wszystkich pomoc . Elite ale ja od chwale. Potwierdzam. Niedawno chciałem napowietrzać kupionego oczlika, włożyłem końcówkę wężyka z kamieniem do wody i okazało się, że zapomniałem wyłączyć Skalara podczas wcześniejszego użytkowania - ok. miesiąca nazad. Nie jestem głuchy! Myślę, że to niezły test wykonany przypadkowo. pozdrawiam tl |
||
| karolk7 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 183 Nr użytkownika: 49 Dołączył: 20-November 07 |
Ja mam Elite 801. Pompka postawiona na twardej powierzchni jest glosna jak Skalar, albo glosniejsza. Jest ona cicha jesli sie ja powiesi lub postawi na styropianie. Jest bardzo wydajna. W mojej szkole jest Elite 802, jakis Skalar i Aquael. Aquael jest najcichszy, ale Elite jest tez cicha ( wisi w szafce ). Pozdrawiam QWERTY- poczta.onet.pl |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |