Pompy napowietrzające

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Pompy napowietrzające

Palolinta

Użytkownik
**

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1065

Jakiej firmy i jaką pompę napowietrzającą kupić. Interesuje mnie pompa o niezwykłej cichej pracy do napowietrzania akwarium i do wszystkich akcesoriów wymagających podłączenia powietrza. Proszę o pomoc .
PM Email Poster
Selena__

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 1226

CYTAT
Jakiej firmy i jaką pompę napowietrzającą kupić. Interesuje mnie pompa o niezwyk"ej cichej pracy do napowietrzania akwarium i do wszystkich akcesoriów wymagających pod"ączenia powietrza. Proszę o pomoc .

Andrzej Sekmistrz
Nie ma pomp o niezwykle cichej pracy :). Niezle sa Hagen Elite ale ja od lat uzywam tylko polskich Skalarow i bardzo je sobie chwale.
PM Email Poster
Mati86

Użytkownik

Nr użytkownika: 788

CYTAT
Jakiej firmy i jaką pompę napowietrzającą kupić. Interesuje niezwykłej cichej pracy do napowietrzania akwarium i do akcesoriów wymagających podłączenia powietrza. Proszę o pomoc .

mnie pompa o wszystkich
Cicha i wydajna jest pompa HYDOR Ario Renaisance 500. Jest cichsza od wielu które sprawdzałem, ma dwa wyjścia powietrzne, zasila u mnie 6 filterków i kamień napwietrzający.
Pozdrawiam -- Mariusz Tojza (Maniek) Szczecin aquamar.prv.pl szczecin.multinet.pl ICQ

PM Email Poster
frankektentyp

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 168

Ja mam bardzo cichego (moim zdaniem, ale mozesz zapytac Artiego bo osluchal) brzeczyka Tetry.
PM Email Poster
manjur

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1356

CYTAT
Jakiej firmy i jaką pompę napowietrzającą kupić. Interesuje mnie pompa o niezwykłej cichej pracy do napowietrzania akwarium i do wszystkich akcesoriów wymagających podłączenia powietrza. Proszę o pomoc .

Pompki tetry sa ciche - ja mam i slychac tylko bulgot powietrza.
PM Email Poster
owca_92

Użytkownik

Nr użytkownika: 27

CYTAT
Ja mam bardzo cichego (moim zdaniem, ale mozesz zapytac Artiego bo brzeczyka Tetry.

Potwierdzam :-) naprawde cichy.
Wasz :-) aRTI01 Walbrzych-Swiebodzice atlas ryb: akwafoto.aip.pl moje fotki: kki.net.pl/a/arti01
PM Email Poster
maggot22

Użytkownik

Nr użytkownika: 107

CYTAT

Andrzej Sekmistrz
Ostatnio kupilem pompke JBL - 500-tke Wydziela ona 8 dB i jest naprawde cicha. Ma tylko jeden wylot i jeszcze nie wiem jak z wydajnoscia bo jej nie podlaczylem. Zreszta ja kupilem ja tylo jako dodatek na tzw. wszelki wypadek i np. do rozmnazania artemii w butelce 8-). Dlatego moim kryterium byla przede wszystkim cicha praca.
pozdro Zbych
PM Email Poster
zalp

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 690

CYTAT
Andrzej Sekmistrz
Jakiej firmy i jaką pompę napowietrzającą kupić. niezwyk"ej cichej pracy do napowietrzania akwarium i do akcesoriów wymagających pod"ączenia powietrza. Proszę o
Nie ma pomp o niezwykle cichej pracy :). Niezle sa Hagen lat uzywam tylko polskich Skalarow i bardzo je sobie

Użytkownik "Tomasz Nidecki" napisał w wiadomości Interesuje mnie pompa o wszystkich pomoc . Elite ale ja od chwale.
Potwierdzam. Niedawno chciałem napowietrzać kupionego oczlika, włożyłem końcówkę wężyka z kamieniem do wody i okazało się, że zapomniałem wyłączyć Skalara podczas wcześniejszego użytkowania - ok. miesiąca nazad. Nie jestem głuchy! Myślę, że to niezły test wykonany przypadkowo.
pozdrawiam tl
PM Email Poster
karolk7

Użytkownik

Nr użytkownika: 49

CYTAT
Nie ma pomp o niezwykle cichej pracy :). Niezle sa Hagen Elite ale ja od lat uzywam tylko polskich Skalarow i bardzo je sobie chwale.

Ja mam Elite 801. Pompka postawiona na twardej powierzchni jest glosna jak Skalar, albo glosniejsza. Jest ona cicha jesli sie ja powiesi lub postawi na styropianie. Jest bardzo wydajna. W mojej szkole jest Elite 802, jakis Skalar i Aquael. Aquael jest najcichszy, ale Elite jest tez cicha ( wisi w szafce ).
Pozdrawiam
QWERTY- poczta.onet.pl
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll