portal akwarystyczny

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

portal akwarystyczny

tranx

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 10

Poniewaz nastala "moda":) na portale akwarystyczne to i ja zapraszam w moje skromne progi: ifp.pl Z niepokojem czekam na wasze opinie.

PM Email Poster
littlejohn

Użytkownik

Nr użytkownika: 65

CYTAT
Poniewaz nastala "moda":) na portale akwarystyczne to i ja zapraszam w moje skromne progi: ifp.pl Z niepokojem czekam na wasze opinie.

Użytkownik "Dariusz Firlej" napisał w wiadomoœci
Zapowiada sie bardzo zachecajaca :-)
PM Email Poster
debius

Użytkownik

Nr użytkownika: 197

CYTAT
zapraszam w moje skromne progi: ifp.pl Z niepokojem czekam na wasze opinie.

Z zaproszena skorzystalem, zostalem mile powitany ;))) Po pierwsze - szeroko zakrojone przedwsiewziecie - zycze sukcesu :))) Po drugie, ciesze sie, ze Ocean nareszcie ujawnil sie na stronach www :)) Moge zmienic link na swojej stronie, z konta pocztowego, na link strony sklepu :)
Pozdrawiam -- Mariusz Tojza (Maniek) Szczecin aquamar.prv.pl szczecin.multinet.pl ICQ

PM Email Poster
marcinbo

Użytkownik

Nr użytkownika: 1238

CYTAT

Wow!!!!! Ladna, zwiezla, przejrzysta i te linki hmmmm.. Generalnie kawal pracy w nia wlozyles:-) Gratuluje taaakiego przedsiewziecia!!! _________ Nika, Lodz
PM Email Poster
Wojtas12

Użytkownik

Nr użytkownika: 1319

CYTAT
zapraszam w moje skromne progi: ifp.pl Z niepokojem czekam na wasze opinie.

Nie przesadzaj z tym niepokojem :) Jak juz pisalem Ci w ubieglym tygodniu - brawo!!! Twoj site robi na mnie wrazenie zarowno jesli chodzi o oprawe graficzna jak i sposob podania informacji. Trzymaj tak dalej. Zycze powodzenia w wyplywaniu na coraz szersze wody. BTW - gratuluje udanego tlumaczenia artykulu (to jest chyba Twoj medialny debiut Darku?)
Z przyjemnoscia witam takze Twoj sklep Ocean - a z jeszcze wieksza przyjemnoscia jego ceny, IMHO naprawde przyjazne dla akwarystycznej braci. Kto wie, moze wreszcie skusze sie na netowy zakup ;) -- Pozdrawiam KK ::::::::::::::::::::: Malawi.PL GIELDA AKWARYSTYCZNA ----> zamiesc wlasne ogloszenie SONDA Malawi.PL -> zobacz jakie ryby hoduja internauci

PM Email Poster
amona12

Użytkownik

Nr użytkownika: 1079

: Poniewaz nastala "moda":) na portale akwarystyczne to i ja : zapraszam w moje skromne progi: : ifp.pl : Z niepokojem czekam na wasze opinie.
Pieknie. I juz dodalem ja do swojej strony startowej.
PM Email Poster
mrk-its.myopenid.com

Użytkownik

Nr użytkownika: 765

CYTAT
Z niepokojem czekam na wasze opinie.

Gratulacje
Pozdrawiam
Leszek Misiak - Warszawa wa.onet.pl akwaria.hg.pl ------------------------------------------------------------------- Ksiazka Kucharska czeka na Wasze przepisy akwaria.hg.pl/kuchnia.html Ksiazka spakowana (wersja lokalna) akwaria.hg.pl/zipy/kuchnia.zip -------------------------------------------------------------------

PM Email Poster
ghostface

Użytkownik

Nr użytkownika: 1314

CYTAT

machine running, bzz, bzz.., Wed, 29 Nov +, bzz, bzz , Dariusz Firlej bzz, bzz, wrote :
zapowiada sie ciekawie. W sklepie brakuje mi zdjec i opisow produktow, ale jak widze nie wszystko tam dziala wiec pewnie z czasem sie pojawi Nie lubie tez jak jest artykul bez zdjec - "Pielęgnice szczupakowate - wprowadzenie." --
Marek Nazarko
PM Email Poster
Angela90

Użytkownik

Nr użytkownika: 1133

CYTAT
Poniewaz nastala "moda":) na portale akwarystyczne to i ja zapraszam w moje skromne progi: ifp.pl Z niepokojem czekam na wasze opinie. Pozdrawiam Darek Firlej

Dariusz Firlej
Zapowiada sie bardzo obiecujaco :) .
PM Email Poster
black_magic

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 413

CYTAT

Super! Moze w koncu bedzie cos o duzych pielegnicach z SA i CA.
Pozdrawiam,
PM Email Poster
pioter

Użytkownik

Nr użytkownika: 711

CYTAT

Dariusz Firlej
Nie wiem czy tylko ja mam z tym problem ale procz linkow prywatnych i serwisow nie dziala tam nic 8-( Czy jest cos wiecej niz ta jedna strona na otwarcie ?
pozdro Zbych
PM Email Poster
thorvard

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 1107

CYTAT
Moze w koncu bedzie cos o duzych pielegnicach z SA i CA.

Użytkownik SzErYf napisał: Zamiast czekac bierz sie szeryfie za robote :))) Portal ogolnoakwarystyczny nie zastapi zadnego serwisu specjalistycznego. Taki o SA i CA bylby super, a tak duzo ludzi ma stamtad rybki, ze IMHO nie byloby problemu znalezc chetnych do zrobienia serwisu o tym rejonie akwa-swiata. -- Pozdrawiam KK ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Malawi.PL ::::::::: KLUB MALAWI.PL - strony www za darmo :::::::: 214 ZDJEC pyszczakow
PM Email Poster
KiSielxD

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 103

CYTAT

Czesc Super. Zapowiedzi jeszcze ciekawsze. U mnie nie chodzi link do atlasu akwarystycznego. Pozdrawiam

PM Email Poster
ADA-RADIO CAPRI

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1

CYTAT

Pierwsze wrazenia bardzo bardzo pozytywne. Szczegolnie jesli chodzi o sztuke webmasterska. Teraz ja z niepokojem czekam na to co bedzie dalej :)))
Kocki

PM Email Poster
M-Z

Użytkownik

Nr użytkownika: 125

CYTAT
Czesc Super. Zapowiedzi jeszcze ciekawsze. U mnie nie chodzi link do atlasu akwarystycznego.

Wina lezy po stronie atlasu, przez jakis czas serwer nie dzialal. Ale juz jest ok.
Wasz :-) aRTI01 Walbrzych-Swiebodzice atlas ryb: akwafoto.aip.pl moje fotki: kki.net.pl/a/arti01
PM Email Poster
Stefan85

Użytkownik

Nr użytkownika: 991

CYTAT
Wina lezy po stronie atlasu, przez jakis czas serwer nie dzialal. Ale juz jest ok.

Musze od siebie przeprosic. Dzieje sie mala rewolucja - ale ma isc na lepsze. Serwer jest przeniesiony do innej (blizszej szkieletu podsieci). Za pare godzin wszysko powinno wrocic do calkowitej normy :))) A za pare dni moze dojdzie lacze do polpaku (2 Mb/s) co powinno poprawic wygode korzystania modemowcom.
Kocki

PM Email Poster
xdr16

Użytkownik

Nr użytkownika: 1169

CYTAT

Strona wyglada i zapowiada sie swietnie. Jesli zostanie szybko zrealizowane to co jest w zapowiedziach to bedzie super. Ciesze sie tym bardziej, ze podobnie jak Ty mieszkam w Plocku. Twoj sklep "na zywo' tez zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie. Kupilem juz kilka rzeczy i slimaki. Szkoda, ze nie jest lepiej rozreklamowany. Jakis czas temu szukalem go przez liste i bylo trudno( znalazlem wersje internetowa, potem dowiedzialem sie o "stacjonarnej" i dopiero z maila dowiedzialem sie adresu). Trafic jak sie nie zna adresu nie jest tak latwo. Tablica z nazwa sklepu ktora widac z Sienkiewicza nie rzuca sie w oczy. No ale sam sklep bezkonkurencyjny (przynajmniej w porownaniu z Gierzynskiego i Kolegialna) Pozdrawiam
Wojtek
pw.plock.pl kki.net.pl/kubissa
PM Email Poster
xtwixx6

Użytkownik

Nr użytkownika: 536

CYTAT
Pozdrawiam Darek Firlej Plock ifp.pl 2a.pl

dla mnie BOMBA :) tylko w sklepie niektore buttony sie zle podmieniaja (brakuje gifow :) trzymam kciuki, bo naprawde bardzo mi sie podoba Aga (qrcze, ile z tym musialo byc roboty, jestem pod wrazeniem)
ICQ ------------
PM Email Poster
McLeod890

Użytkownik

Nr użytkownika: 368

Bede lakoniczny:
CHAPEAUX BAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Kuchnia, jakbym wiedzial, tobym od razu dal do linkow na ST, a tak to mnie czeka nastepny update! -- Pozdrawiam Michal Pregowski, AKA wikary ************************************ Serwis Tanganikanski - tanganika.inet.pl
PM Email Poster
mr.KiLLov

Użytkownik

Nr użytkownika: 310

CYTAT
Użytkownik SzErYf napisał: Moze w koncu bedzie cos o duzych pielegnicach z SA i CA. Zamiast czekac bierz sie szeryfie za robote :))) Portal ogolnoakwarystyczny nie zastapi zadnego serwisu specjalistycznego. Taki o SA i CA bylby super, tak duzo ludzi ma stamtad rybki, ze IMHO nie byloby problemu znalezc chetnych do zrobienia serwisu o tym rejonie akwa-swiata.

Moge zglosic sie na ochotnika
PM Email Poster
SolFar

Użytkownik

Nr użytkownika: 432

Bardzo dobra oprawa graficzna. Zjecia pierwsza klasa. Zapowiedzi przezacne. Stronka nie moze sie nie podobac.
PM Email Poster
xenon

Użytkownik

Nr użytkownika: 1341

CYTAT

W dniu Wed, 29 Nov +, "Dariusz Firlej" napisał:
Bardzo znakomite! Juz czekam na wiecej :-). Pozdrawiam :-) Tomek B. --- Tomasz Bauer-Warszawa e-mail:chem.uw.edu.pl UIN: ---
PM Email Poster
michalww8

Użytkownik

Nr użytkownika: 119

CYTAT

"Dariusz Firlej" napisal:
The requested URL /sklep/ifp1.css was not found on this server. i jeszcze inne w lewej ramce, ale nie wiem, bo jest za waska :-)
Krzysiek Wojdon
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll