portal akwarystyczny |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| tranx |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 924 Nr użytkownika: 10 Dołączył: 28-December 07 |
Poniewaz nastala "moda":) na portale akwarystyczne to i ja zapraszam w moje skromne progi: ifp.pl Z niepokojem czekam na wasze opinie.
|
||
| littlejohn |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 753 Nr użytkownika: 65 Dołączył: 01-March 08 |
Użytkownik "Dariusz Firlej" napisał w wiadomoci Zapowiada sie bardzo zachecajaca :-) |
||
| debius |
|
||
|
Grupa: Members Postów: 776 Nr użytkownika: 197 Dołączył: 28-January 08 |
Z zaproszena skorzystalem, zostalem mile powitany ;))) Po pierwsze - szeroko zakrojone przedwsiewziecie - zycze sukcesu :))) Po drugie, ciesze sie, ze Ocean nareszcie ujawnil sie na stronach www :)) Moge zmienic link na swojej stronie, z konta pocztowego, na link strony sklepu :) Pozdrawiam -- Mariusz Tojza (Maniek) Szczecin aquamar.prv.pl szczecin.multinet.pl ICQ |
||
| marcinbo |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 159 Nr użytkownika: 1238 Dołączył: 13-November 07 |
Wow!!!!! Ladna, zwiezla, przejrzysta i te linki hmmmm.. Generalnie kawal pracy w nia wlozyles:-) Gratuluje taaakiego przedsiewziecia!!! _________ Nika, Lodz |
||
| Wojtas12 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 538 Nr użytkownika: 1319 Dołączył: 26-February 08 |
Nie przesadzaj z tym niepokojem :) Jak juz pisalem Ci w ubieglym tygodniu - brawo!!! Twoj site robi na mnie wrazenie zarowno jesli chodzi o oprawe graficzna jak i sposob podania informacji. Trzymaj tak dalej. Zycze powodzenia w wyplywaniu na coraz szersze wody. BTW - gratuluje udanego tlumaczenia artykulu (to jest chyba Twoj medialny debiut Darku?) Z przyjemnoscia witam takze Twoj sklep Ocean - a z jeszcze wieksza przyjemnoscia jego ceny, IMHO naprawde przyjazne dla akwarystycznej braci. Kto wie, moze wreszcie skusze sie na netowy zakup ;) -- Pozdrawiam KK ::::::::::::::::::::: Malawi.PL GIELDA AKWARYSTYCZNA ----> zamiesc wlasne ogloszenie SONDA Malawi.PL -> zobacz jakie ryby hoduja internauci |
||
| amona12 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 169 Nr użytkownika: 1079 Dołączył: 15-July 07 |
: Poniewaz nastala "moda":) na portale akwarystyczne to i ja : zapraszam w moje skromne progi: : ifp.pl : Z niepokojem czekam na wasze opinie. Pieknie. I juz dodalem ja do swojej strony startowej. |
||
| mrk-its.myopenid.com |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 121 Nr użytkownika: 765 Dołączył: 03-April 08 |
Gratulacje Pozdrawiam Leszek Misiak - Warszawa wa.onet.pl akwaria.hg.pl ------------------------------------------------------------------- Ksiazka Kucharska czeka na Wasze przepisy akwaria.hg.pl/kuchnia.html Ksiazka spakowana (wersja lokalna) akwaria.hg.pl/zipy/kuchnia.zip ------------------------------------------------------------------- |
||
| ghostface |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 162 Nr użytkownika: 1314 Dołączył: 05-December 07 |
machine running, bzz, bzz.., Wed, 29 Nov +, bzz, bzz , Dariusz Firlej bzz, bzz, wrote : zapowiada sie ciekawie. W sklepie brakuje mi zdjec i opisow produktow, ale jak widze nie wszystko tam dziala wiec pewnie z czasem sie pojawi Nie lubie tez jak jest artykul bez zdjec - "Pielęgnice szczupakowate - wprowadzenie." -- Marek Nazarko |
||
| Angela90 |
|
||
|
Grupa: Members Postów: 602 Nr użytkownika: 1133 Dołączył: 03-September 07 |
Dariusz Firlej Zapowiada sie bardzo obiecujaco :) . |
||
| black_magic |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 92 Nr użytkownika: 413 Dołączył: 30-December 07 |
Super! Moze w koncu bedzie cos o duzych pielegnicach z SA i CA. Pozdrawiam, |
||
| pioter |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 143 Nr użytkownika: 711 Dołączył: 29-November 07 |
Dariusz Firlej Nie wiem czy tylko ja mam z tym problem ale procz linkow prywatnych i serwisow nie dziala tam nic 8-( Czy jest cos wiecej niz ta jedna strona na otwarcie ? pozdro Zbych |
||
| thorvard |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 14 Nr użytkownika: 1107 Dołączył: 20-November 07 |
Użytkownik SzErYf napisał: Zamiast czekac bierz sie szeryfie za robote :))) Portal ogolnoakwarystyczny nie zastapi zadnego serwisu specjalistycznego. Taki o SA i CA bylby super, a tak duzo ludzi ma stamtad rybki, ze IMHO nie byloby problemu znalezc chetnych do zrobienia serwisu o tym rejonie akwa-swiata. -- Pozdrawiam KK ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Malawi.PL ::::::::: KLUB MALAWI.PL - strony www za darmo :::::::: 214 ZDJEC pyszczakow |
||
| KiSielxD |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 64 Nr użytkownika: 103 Dołączył: 24-October 07 |
Czesc Super. Zapowiedzi jeszcze ciekawsze. U mnie nie chodzi link do atlasu akwarystycznego. Pozdrawiam |
||
| ADA-RADIO CAPRI |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 94 Nr użytkownika: 1 Dołączył: 16-December 07 |
Pierwsze wrazenia bardzo bardzo pozytywne. Szczegolnie jesli chodzi o sztuke webmasterska. Teraz ja z niepokojem czekam na to co bedzie dalej :))) Kocki |
||
| M-Z |
|
||
|
Grupa: Members Postów: 982 Nr użytkownika: 125 Dołączył: 05-August 07 |
Wina lezy po stronie atlasu, przez jakis czas serwer nie dzialal. Ale juz jest ok. Wasz :-) aRTI01 Walbrzych-Swiebodzice atlas ryb: akwafoto.aip.pl moje fotki: kki.net.pl/a/arti01 |
||
| Stefan85 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 183 Nr użytkownika: 991 Dołączył: 05-December 07 |
Musze od siebie przeprosic. Dzieje sie mala rewolucja - ale ma isc na lepsze. Serwer jest przeniesiony do innej (blizszej szkieletu podsieci). Za pare godzin wszysko powinno wrocic do calkowitej normy :))) A za pare dni moze dojdzie lacze do polpaku (2 Mb/s) co powinno poprawic wygode korzystania modemowcom. Kocki |
||
| xdr16 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 512 Nr użytkownika: 1169 Dołączył: 16-April 08 |
Strona wyglada i zapowiada sie swietnie. Jesli zostanie szybko zrealizowane to co jest w zapowiedziach to bedzie super. Ciesze sie tym bardziej, ze podobnie jak Ty mieszkam w Plocku. Twoj sklep "na zywo' tez zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie. Kupilem juz kilka rzeczy i slimaki. Szkoda, ze nie jest lepiej rozreklamowany. Jakis czas temu szukalem go przez liste i bylo trudno( znalazlem wersje internetowa, potem dowiedzialem sie o "stacjonarnej" i dopiero z maila dowiedzialem sie adresu). Trafic jak sie nie zna adresu nie jest tak latwo. Tablica z nazwa sklepu ktora widac z Sienkiewicza nie rzuca sie w oczy. No ale sam sklep bezkonkurencyjny (przynajmniej w porownaniu z Gierzynskiego i Kolegialna) Pozdrawiam Wojtek pw.plock.pl kki.net.pl/kubissa |
||
| xtwixx6 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1043 Nr użytkownika: 536 Dołączył: 30-August 07 |
dla mnie BOMBA :) tylko w sklepie niektore buttony sie zle podmieniaja (brakuje gifow :) trzymam kciuki, bo naprawde bardzo mi sie podoba Aga (qrcze, ile z tym musialo byc roboty, jestem pod wrazeniem) ICQ ------------ |
||
| McLeod890 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 342 Nr użytkownika: 368 Dołączył: 05-December 07 |
Bede lakoniczny:
CHAPEAUX BAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Kuchnia, jakbym wiedzial, tobym od razu dal do linkow na ST, a tak to mnie czeka nastepny update! -- Pozdrawiam Michal Pregowski, AKA wikary ************************************ Serwis Tanganikanski - tanganika.inet.pl |
||
| mr.KiLLov |
|
||
|
Grupa: Members Postów: 726 Nr użytkownika: 310 Dołączył: 23-March 08 |
Moge zglosic sie na ochotnika |
||
| SolFar |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 196 Nr użytkownika: 432 Dołączył: 28-March 08 |
Bardzo dobra oprawa graficzna. Zjecia pierwsza klasa. Zapowiedzi przezacne. Stronka nie moze sie nie podobac.
|
||
| xenon |
|
||
|
Grupa: Members Postów: 974 Nr użytkownika: 1341 Dołączył: 13-September 07 |
W dniu Wed, 29 Nov +, "Dariusz Firlej" napisał: Bardzo znakomite! Juz czekam na wiecej :-). Pozdrawiam :-) Tomek B. --- Tomasz Bauer-Warszawa e-mail:chem.uw.edu.pl UIN: --- |
||
| michalww8 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 121 Nr użytkownika: 119 Dołączył: 02-August 07 |
"Dariusz Firlej" napisal: The requested URL /sklep/ifp1.css was not found on this server. i jeszcze inne w lewej ramce, ale nie wiem, bo jest za waska :-) Krzysiek Wojdon |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |