powrot |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| bimbom |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 139 Nr użytkownika: 664 Dołączył: 30-May 07 |
tylko od 1 wrzesnia polaczyc sie o tej 22 to powiedzmy nie uzywajac slow wulgarnych baaaardzo ciezko ;) Dlatego
Użytkownik Marek Oberman w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:wrLz3.9$ Mi sie udaje polaczyc po ok 100 probach :(((((((((((((((((((( pozdrawiam kujacik |
||
| Aragorn-Mody |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 17 Nr użytkownika: 1393 Dołączył: 28-February 08 |
Na poczatku moze wszystkich powitam :)))
Myslalem, ze po porocie chociaz przez chwile bede optymista, ale tu :((( Widze, ze na grupie tez niezle mi sie oberwalo :( To by bylo tyle :| pzw robacki >> |
||
| Panna_Nierealna |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 180 Nr użytkownika: 946 Dołączył: 27-May 08 |
Co Ci sie oberwalo???? Ty jak zwykle masz jakies problemy ;)))) Nic Ci sie nie oberwalo, przynajmniej ja o niczym nie czytalem wiec nadrabiaj zaleglosci i wlaz w niedziele na irca (taniej od lipca o polowe po 22 :) tylko od 1 wrzesnia polaczyc sie o tej 22 to powiedzmy nie uzywajac slow wulgarnych baaaardzo ciezko ;) Dlatego warto zmarnowac 2-3 impulsy po wyzszej stawce i poloczyc sie 10 czy 5 minut przed 22 ;)) Pozdrawiam, Marek Oberman ICQ: planetmedia.com.pl/baniak Moj baniak |
||
| vandut |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 92 Nr użytkownika: 450 Dołączył: 18-March 08 |
:-))) zawsze jakies sobie znajde:))) pzw robaki "CICHLIDS pielęgnice" cichlids.canpol.pl |
||
| konik1234 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 127 Nr użytkownika: 1259 Dołączył: 04-February 08 |
i po dlugim czasie nieobecnosci chcialem znow zabrac sie do uczestniczenia na grupie ; witam wszystkich ponownie
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH :* |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |