prawda o tithianie - bylo Wiersz dla Niki

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

prawda o tithianie - bylo Wiersz dla Niki

AnusiaK
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 20 2008, 06:43 PM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 412

Nowe akwa juz planuje Bedzie chyba mala Tanga W niej muszlowce beda plywac Co to bedzie za balanga

A to wszystko jest zwiazane Z wikarego niecnym planem! Klecha grupy tego rana Sprosil w progi swe Tithiana I pokazal mu akwaria Z Tanganika - co za wariat!
W swej perfidii zaplanowal Coby Tithian obserwowal Trofcie i ocellatusy - Wielce niecne to zakusy. Rzecza jest wszak dobrze znana Ze na kogo trofciu rano Zerknie, chocby raz i krotko, Ten zakocha sie szybciutko W pieknych mordkach wiecznie glodnych; To jest sposob niezawodny!
Wikar dumny w swojej gierce: "Tithian odda Tandze serce!!!"

I co Wy na prawdziwa historie o fascynacji Tithiana Tanganika? :-))))
Pozdrawiam -- Michal Pregowski, AKA wikary ************************************ Serwis tanganikanski - tanganika.inet.pl

PM Email Poster
Driver
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 20 2008, 07:52 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 359

CYTAT
I co Wy na prawdziwa historie o fascynacji Tithiana Tanganika? :-))))

Wikar wam gupoty prawi Ja oddawna o Malawi Myslec przestac nie potrafie Choc juz miejsca nie ma w szafie Tange wole z tego wzgledu Ze pomimo ich popedu W akwa moge trzymac mniejszym Choc ciekawszym i ladniejszym Jego taka jest zasluga Ze na pytan moich krocie Odpowiada kupuj trofcie Ja napredce sie pochwale Ze akwarium mam juz male Osprzet kupie jutro z rana I jak wiecie u Tithiana Za porankow nie tak wiele Beda trobic juz w Kosciele Ze w miescinie slynnej z bomby ktos porzucil te Kabomby By sie chwalic przed swiatem Jakim jest to on wariatem ze do akwa wnet w sobote robiac sam mokra robote Wpusci parke takich owiec Co go zwa MUSZLOWIEC !!!

Dorwalem akwa 35 litrow w ktorym sie niedlugo zatanganiczy :)))))))))) Wikary ty lepiej ludzi wiecej nie zapraszaj bo wygina wszystkie inne biotopy !!! Tak to jest jak cie klecha zacznie nawracac :)
Pozdr.

PM Email Poster
night.walker
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 21 2008, 05:50 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 191

CYTAT
Wikary ty lepiej ludzi wiecej nie zapraszaj bo wygina wszystkie inne biotopy !!!

Tithian
Zapraszam do siebie ;>>>>> Jak zobaczysz mordy ziemiojadow, to dopiero dziac sie bedzie ;>>>
PM Email Poster
Kerrgoth
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 22 2008, 02:43 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 203

CYTAT
Zapraszam do siebie ; Jak zobaczysz mordy ziemiojadow, to dopiero dziac sie bedzie ;

Obiecuje ze nie wczesniej jak wyjde na + na koncie. Podatny na akwa-sugestie jestem wiec prawdopodobnie baniak nowy by przybyl :))

PM Email Poster
zip9
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 23 2008, 07:57 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 210

CYTAT
Zapraszam do siebie ; Jak zobaczysz mordy ziemiojadow, to dopiero dziac sie bedzie ;

Tomasz Nidecki
Oj faktycznie ziemiojady sa sympatyczne. Co prawda zawsze myslalem, iz nie sa zbyt urodziwe i zyja w metnej wodzie. Ale kilka dni temu w Siedlcach w jednym ze sklepow akwa, zobaczylem je 1 raz na zywo. Faktycznie ich morda potrafi oczarowac.
PM Email Poster
bat67
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 23 2008, 09:28 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 195

CYTAT
Dorwalem akwa 35 litrow w ktorym sie niedlugo zatanganiczy :))))))))))

Tithian :
Tylko wiesz ze do takiego akwarium conajwyzej parka?
PM Email Poster
Tekla
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 24 2008, 03:00 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 208

CYTAT
Dorwalem akwa 35 litrow w ktorym sie niedlugo zatanganiczy :))))))))))

Chyba zartujesz ? Tam juz plywaja 4 regani, 6 t. morii i 3 brichardi. Teraz jeszcze tylko z 8 muszlowcow i pelna obsada :) ps. a moze jeszcze ze 4 leleupki ?

PM Email Poster
Remains
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 24 2008, 03:40 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1192

CYTAT

Użytkownik Sebastian Kujath w wiadomości do grup dyskusyjnych friko3.onet.pl
Bo do Tangi trzeba dwojga :)
PM Email Poster
mtoy
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 25 2008, 08:46 AM

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 436

CYTAT
A to wszystko jest zwiazane Z wikarego niecnym planem! Klecha grupy tego rana Sprosil w progi swe Tithiana I pokazal mu akwaria Z Tanganika - co za wariat!

Michal Pregowski
Coz ja zrobie coz ja zrobie Przeciesz wiersza nie napisze Ja tu pisze choc fatalnie Chce sie wlaczyc oryginalnie Chce zobaczyc Twe rybuszki Co to piekne maja pyszczki I blagalnie Wasc Cie prosze Ukarz oczom Mym zacisze Co to skalek pelne katy Trofcie suna w wodne prady Autor ze mnie jest kiepskawy Wiec juz koncze me pyskawy
LUTEK :-)
PM Email Poster
szczygielek28
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 26 2008, 03:51 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1098

CYTAT
Autor ze mnie jest kiepskawy

Paweł Lutoborski w wiadomoœci: Oj, wcale nie kiepskawy - jak mozna sadzic po przeczytaniu :) Pozdrawiam --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk <-- wyniki konkursu Lutka na imiona rybek

PM Email Poster
marcinbo
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 26 2008, 07:11 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1238

CYTAT
Tylko wiesz ze do takiego akwarium conajwyzej parka? Bo do Tangi trzeba dwojga :)

Taaak? To ja glupi rzucam robote i lece poderwac czem predzej jakas fajna samiczke, moze mi sie calvusy wreszcie rozmnoza ;-))))
Pozdrawiam -- Michal Pregowski, AKA wikary ************************************ Serwis tanganikanski - tanganika.inet.pl

PM Email Poster
Sucha
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 26 2008, 04:20 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1053

CYTAT
Coz ja zrobie coz ja zrobie Przeciesz wiersza nie napisze Ja tu pisze choc fatalnie Chce sie wlaczyc oryginalnie Chce zobaczyc Twe rybuszki Co to piekne maja pyszczki I blagalnie Wasc Cie prosze Ukarz oczom Mym zacisze Co to skalek pelne katy Trofcie suna w wodne prady Autor ze mnie jest kiepskawy Wiec juz koncze me pyskawy

:-)))))))))))))))))))))))) hehehehehe :-))))))
Tylko jednego nie kapuje - jaki kiepskawy???
Lutkuto sie dogadamy, oki?

PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll