prawda o tithianie - bylo Wiersz dla Niki |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| AnusiaK |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 20 2008, 06:43 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 149 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 17-May 08 |
Nowe akwa juz planuje Bedzie chyba mala Tanga W niej muszlowce beda plywac Co to bedzie za balanga
A to wszystko jest zwiazane Z wikarego niecnym planem! Klecha grupy tego rana Sprosil w progi swe Tithiana I pokazal mu akwaria Z Tanganika - co za wariat! W swej perfidii zaplanowal Coby Tithian obserwowal Trofcie i ocellatusy - Wielce niecne to zakusy. Rzecza jest wszak dobrze znana Ze na kogo trofciu rano Zerknie, chocby raz i krotko, Ten zakocha sie szybciutko W pieknych mordkach wiecznie glodnych; To jest sposob niezawodny! Wikar dumny w swojej gierce: "Tithian odda Tandze serce!!!" I co Wy na prawdziwa historie o fascynacji Tithiana Tanganika? :-)))) Pozdrawiam -- Michal Pregowski, AKA wikary ************************************ Serwis tanganikanski - tanganika.inet.pl |
||
| Driver |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 20 2008, 07:52 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 956 Nr użytkownika: 359 Dołączył: 12-January 08 |
Wikar wam gupoty prawi Ja oddawna o Malawi Myslec przestac nie potrafie Choc juz miejsca nie ma w szafie Tange wole z tego wzgledu Ze pomimo ich popedu W akwa moge trzymac mniejszym Choc ciekawszym i ladniejszym Jego taka jest zasluga Ze na pytan moich krocie Odpowiada kupuj trofcie Ja napredce sie pochwale Ze akwarium mam juz male Osprzet kupie jutro z rana I jak wiecie u Tithiana Za porankow nie tak wiele Beda trobic juz w Kosciele Ze w miescinie slynnej z bomby ktos porzucil te Kabomby By sie chwalic przed swiatem Jakim jest to on wariatem ze do akwa wnet w sobote robiac sam mokra robote Wpusci parke takich owiec Co go zwa MUSZLOWIEC !!! Dorwalem akwa 35 litrow w ktorym sie niedlugo zatanganiczy :)))))))))) Wikary ty lepiej ludzi wiecej nie zapraszaj bo wygina wszystkie inne biotopy !!! Tak to jest jak cie klecha zacznie nawracac :) Pozdr. |
||
| night.walker |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 21 2008, 05:50 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 482 Nr użytkownika: 191 Dołączył: 11-February 08 |
Tithian Zapraszam do siebie ;>>>>> Jak zobaczysz mordy ziemiojadow, to dopiero dziac sie bedzie ;>>> |
||
| Kerrgoth |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 22 2008, 02:43 PM
|
||
|
Grupa: Members Postów: 465 Nr użytkownika: 203 Dołączył: 01-February 08 |
Obiecuje ze nie wczesniej jak wyjde na + na koncie. Podatny na akwa-sugestie jestem wiec prawdopodobnie baniak nowy by przybyl :)) |
||
| zip9 |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 23 2008, 07:57 AM
|
||
|
Grupa: Members Postów: 484 Nr użytkownika: 210 Dołączył: 05-January 08 |
Tomasz Nidecki Oj faktycznie ziemiojady sa sympatyczne. Co prawda zawsze myslalem, iz nie sa zbyt urodziwe i zyja w metnej wodzie. Ale kilka dni temu w Siedlcach w jednym ze sklepow akwa, zobaczylem je 1 raz na zywo. Faktycznie ich morda potrafi oczarowac. |
||
| bat67 |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 23 2008, 09:28 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 739 Nr użytkownika: 195 Dołączył: 02-December 07 |
Tithian : Tylko wiesz ze do takiego akwarium conajwyzej parka? |
||
| Tekla |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 24 2008, 03:00 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 146 Nr użytkownika: 208 Dołączył: 29-June 07 |
Chyba zartujesz ? Tam juz plywaja 4 regani, 6 t. morii i 3 brichardi. Teraz jeszcze tylko z 8 muszlowcow i pelna obsada :) ps. a moze jeszcze ze 4 leleupki ? |
||
| Remains |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 24 2008, 03:40 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 914 Nr użytkownika: 1192 Dołączył: 12-December 07 |
Użytkownik Sebastian Kujath w wiadomości do grup dyskusyjnych friko3.onet.pl Bo do Tangi trzeba dwojga :) |
||
| mtoy |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 25 2008, 08:46 AM
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 436 Dołączył: 14-April 08 |
Michal Pregowski Coz ja zrobie coz ja zrobie Przeciesz wiersza nie napisze Ja tu pisze choc fatalnie Chce sie wlaczyc oryginalnie Chce zobaczyc Twe rybuszki Co to piekne maja pyszczki I blagalnie Wasc Cie prosze Ukarz oczom Mym zacisze Co to skalek pelne katy Trofcie suna w wodne prady Autor ze mnie jest kiepskawy Wiec juz koncze me pyskawy LUTEK :-) |
||
| szczygielek28 |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 26 2008, 03:51 AM
|
||
|
Grupa: Members Postów: 525 Nr użytkownika: 1098 Dołączył: 03-May 08 |
Paweł Lutoborski w wiadomoci: Oj, wcale nie kiepskawy - jak mozna sadzic po przeczytaniu :) Pozdrawiam --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk <-- wyniki konkursu Lutka na imiona rybek |
||
| marcinbo |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 26 2008, 07:11 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 159 Nr użytkownika: 1238 Dołączył: 13-November 07 |
Taaak? To ja glupi rzucam robote i lece poderwac czem predzej jakas fajna samiczke, moze mi sie calvusy wreszcie rozmnoza ;-)))) Pozdrawiam -- Michal Pregowski, AKA wikary ************************************ Serwis tanganikanski - tanganika.inet.pl |
||
| Sucha |
Post: Prawda O Tithianie Bylo Wiersz Dla Niki, May 26 2008, 04:20 PM
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 44 Nr użytkownika: 1053 Dołączył: 12-January 08 |
:-)))))))))))))))))))))))) hehehehehe :-)))))) Tylko jednego nie kapuje - jaki kiepskawy??? Lutkuto sie dogadamy, oki? Pozdrawiam -- Michal Pregowski, AKA wikary ************************************ Serwis tanganikanski - tanganika.inet.pl |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |