Pytanie dot.mineralow w wodzie |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| michasia111 |
Post: Pytanie Dot Mineralow Wodzie, May 25 2008, 11:07 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 136 Nr użytkownika: 1290 Dołączył: 18-October 07 |
Czesc! Mam takie oto pytanie:-)) Jezeli zmiekczam wode w akwa filtrem britta i dolewam destylowke to co byscie mi polecili do akwa dodac z tych mineralow? Jakie srodki musze dokupic i jakich firm? Moze kobaltosan? Kiedys dodawalem go do akwa ,ale przestalem bo glony rosly za szybko.(Tropical) W "bibliach akwarystcznych" pisze ,ze jak dolewam destylowke to te mineraly wyplukuja sie i rybki moga chorowac lub deformowac sie i powinno sie te mineraly dodawac.( u mnie jeszcze nie choruja ani nie deformuja ,ale ciagle sie boje ,ze jak urodza mi sie mlode rybki to moge miec problemy) Jaki srodek polecili byscie mi polecili uzupelniajacy te mineraly ? Bardzo prosze o szybka odp. , poniewaz dzisiaj prawdopodobnie skladam pelne zamowienie do internetowego sklepu akwarystycznego i dziekuje za odpowiedz. /\lek Ps.W 60 litrowym akwa zmiekczam prawie 35 litrow wody . 2ps. Dosc dlugo mnie nie bylo na grupie z powodu wyjazdu. 3ps. Mam ekstra karmik do rybek ,nazywa sie "Babcia Z." i super spelnia swoje obowiazki . Jest cicha i moze karmic rybki ,lub nawet gotowac! :-)))))))) |
||
| IlikeUbuntu |
Post: Pytanie Dot Mineralow Wodzie, May 25 2008, 12:34 PM
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 15 Nr użytkownika: 59 Dołączył: 07-March 08 |
Aleksander generalnie są srodki zawierające sporą ilosć minerałów ale w nawozach płynnych lub nie dla roslin dla ryb odpowiednia ilosc minerałów jest w pokarmach - są oczywiscie pokarmy zawierające wiekszą ilosć minerałów niż pozostałe |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |