moda akwarystyczna bylo n. multifaciatus albo n. brevis

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

moda akwarystyczna bylo n. multifaciatus albo n. brevis

axa1906
Post: Moda Akwarystyczna Bylo N Multifaciatus Albo N Brevis, May 26 2008, 01:57 AM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 319

niestety wole czytac niz pisac , a jezeli juz pisac to tylko o czyms, o mi sie wydaje ,ze mam pojecie a zreszta to trend swiatowy, nic wiec red nie zrobisz To szkoda ze tego nie robisz :(((
Czy ja chce cos robic? Dzis jest taka moda w akwarystyce, jutro inna. ja nie gonie za zadna :))) Pozdrawiam --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk email.com
PM Email Poster
baranek
Post: Moda Akwarystyczna Bylo N Multifaciatus Albo N Brevis, May 26 2008, 03:15 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 114

CYTAT
a zreszta to trend swiatowy, nic wiec red nie zrobisz Czy ja chce cos robic? Dzis jest taka moda w akwarystyce, jutro gonie za zadna :))) Pozdrawiam -- POZNAN -- 7.500 kilometrow od jeziora Malawi

inna. ja nie
u mnie nie chodzi o mode tylko o warunki. a pozatym tyle sie nasluchalem o tych muszlowcach, ze chce ich sprobowac.
pozdrawiam komar-wroclaw
PM Email Poster
ewusska
Post: Moda Akwarystyczna Bylo N Multifaciatus Albo N Brevis, May 26 2008, 04:47 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 803

CYTAT
u mnie nie chodzi o mode tylko o warunki. a pozatym tyle sie nasluchalem o tych muszlowcach, ze chce ich sprobowac.

Komar/babol :
No to nastepnym etapem bedzie zakochanie sie w nich :>>>>
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll