moda akwarystyczna bylo n. multifaciatus albo n. brevis |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| axa1906 |
Post: Moda Akwarystyczna Bylo N Multifaciatus Albo N Brevis, May 26 2008, 01:57 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 658 Nr użytkownika: 319 Dołączył: 22-January 08 |
niestety wole czytac niz pisac , a jezeli juz pisac to tylko o czyms, o mi sie wydaje ,ze mam pojecie a zreszta to trend swiatowy, nic wiec red nie zrobisz To szkoda ze tego nie robisz :(((
Czy ja chce cos robic? Dzis jest taka moda w akwarystyce, jutro inna. ja nie gonie za zadna :))) Pozdrawiam --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk email.com |
||
| baranek |
Post: Moda Akwarystyczna Bylo N Multifaciatus Albo N Brevis, May 26 2008, 03:15 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 840 Nr użytkownika: 114 Dołączył: 07-October 07 |
inna. ja nie u mnie nie chodzi o mode tylko o warunki. a pozatym tyle sie nasluchalem o tych muszlowcach, ze chce ich sprobowac. pozdrawiam komar-wroclaw |
||
| ewusska |
Post: Moda Akwarystyczna Bylo N Multifaciatus Albo N Brevis, May 26 2008, 04:47 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 174 Nr użytkownika: 803 Dołączył: 14-November 07 |
Komar/babol : No to nastepnym etapem bedzie zakochanie sie w nich :>>>> |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |