sklepOCEAN-lista dystrybucyjna

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

sklepOCEAN-lista dystrybucyjna

damiano311
Post: Sklepocean Lista Dystrybucyjna, May 23 2008, 11:02 PM

Użytkownik
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 98

Milo mi poinformac, o nowo-otwartym sklepie akwarystycznym. Sklep miesci sie w Plocku, ul Sienkiewicza 36.
Mozna zapisac sie na liste dystrybucyjna sklepu wysylajac e-mail (nawet pusty) z wpisanym tematem "OCEAN-lista dystrybucyjna" mailto:plocman.pl Wszystkich, ktorzy sie zapisza bedziemy raz w tygodniu informowac o cenach, nowosciach itp.
PM Email Poster
fido83
Post: Sklepocean Lista Dystrybucyjna, May 24 2008, 07:50 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 683

Użytkownik Dariusz Firlej w wiadomości do grup dyskusyjnych aquarius.webcorp.com.pl Bardzo wszystkich przepraszam. W dosc obszernym liscie reklamowym wyslanym do grupowiczow na priva wrzucilem wszyskie adresy do pola "Do" zamiast "UDW", przez co lista adresatow jest widoczna dla wszyskich. Dziekuje tym, ktorzy zwrocili mi na to uwage.
PM Email Poster
czupryna11
Post: Sklepocean Lista Dystrybucyjna, May 24 2008, 10:50 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 829

CYTAT
Milo mi poinformac, o nowo-otwartym sklepie akwarystycznym.

Witam sklepikarza! :) Jak tak dalej pojdzie to liscie sami akwa-biznesmeni beda :))) Pozdrawiam --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk email.com
PM Email Poster
izunia_18
Post: Sklepocean Lista Dystrybucyjna, May 25 2008, 03:51 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 686

CYTAT
Dariusz Firlej w wiadomości:
Milo mi poinformac, o nowo-otwartym sklepie akwarystycznym. Witam sklepikarza! :) Jak tak dalej pojdzie to liscie sami akwa-biznesmeni beda :)))

I bardzo dobrze,beda ceny nizsze i marza wieksza :) pozdrawiam mirekk Lodz/Szczecin/Cedynia morskie.aip.pl

PM Email Poster
herus
Post: Sklepocean Lista Dystrybucyjna, May 26 2008, 12:52 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 651

CYTAT
Milo mi poinformac, o nowo-otwartym sklepie akwarystycznym. Witam sklepikarza! :) Jak tak dalej pojdzie to liscie sami beda :))) -- POZNAN -- 7.500 kilometrow od jeziora Malawi

akwa-biznesmeni
jak przeczytalem list od dariusza firleja, to pomyslalem sobie to samo :))))
pozdrawiam komar-wroclaw
PM Email Poster
k.fo
Post: Sklepocean Lista Dystrybucyjna, May 26 2008, 08:11 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 623

CYTAT
Milo mi poinformac, o nowo-otwartym sklepie akwarystycznym. Sklep miesci sie w Plocku, ul Sienkiewicza 36.

Dariusz Firlej :
czy w sobote tez jest czynne? w jakich godzinach? oj chlopie przechlapales sobie, teraz co dwa tygodnie bedziesz mial inspekcje:)))))
jak bedzie czynne, ze w ta sobote zawitam:) -- ===========================================Mariusz Rutkowski - Solec Kujawski zeto.bydgoszcz.pl
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll