Nowy baniaczek? pokusa nie do odpacia

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Nowy baniaczek? pokusa nie do odpacia

MMW
Post: Nowy Baniaczek Pokusa Nie Odpacia, May 22 2008, 01:49 PM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 455

Na 95% dzisiaj zamawiam nowy baniaczek. Kurcze, czlowiek, to jednak glupi, bo kazdy grosz na rybcie przeznaczy. Mam nadzieje tylko, ze za koszulki kasa wplynie mi na konto, bo jak nie, to zrzuta na baniaczek bedzie:)))))
A teraz konkrety - bedzie to 150x50x40 = 300L planowana obsada to Tropheuski:))) mam juz: T. sp. black ikola(?) - 12szt. w planach jeszcze T. moori chilanga - ew. Ilangi lub Kasanga (Red Reinbow) a moze obie? trofeusiarze, nie beda sie one krzyzowaly? bo ja obstawiam na 85% ze tak:((( chcialo by sie jeszcze T. brichardi Juvenil, ale gdzie go dostac:((( takze planuje jakies 3 stada trofci + moze jakiegos ertmodusa.
W sobote dostaje piaskowiec (dzieki Marcin) i jak tylko bedzie baniaczek, to startujemy:)))) bede mial w domu juz prawie L wody :))))))) przypomnijcie mi jak to z tymi stropami bylo? albo moze lepiej nie:)
PM Email Poster
kropeczkkaa
Post: Nowy Baniaczek Pokusa Nie Odpacia, May 23 2008, 08:35 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1272

CYTAT
przypomnijcie mi jak to z tymi stropami bylo?

Z tymi stropami to jesttak, ze po ich likwidacji mozna zakaldac znacznei wieksze akwa :))) Pozdrawiam --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk email.com
PM Email Poster
Shotgun Messiah
Post: Nowy Baniaczek Pokusa Nie Odpacia, May 24 2008, 05:44 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 229

CYTAT
Mariusz Rutkowski w wiadomości:
przypomnijcie mi jak to z tymi stropami bylo? Z tymi stropami to jesttak, ze po ich likwidacji mozna zakaldac znacznei wieksze akwa :)))

"KK" :
SERIO???? ale super:))))) tzn. ale dopiero po, bo w trakcie zawalania, to nie chcialbym byc w domu:)
PM Email Poster
delice
Post: Nowy Baniaczek Pokusa Nie Odpacia, May 25 2008, 05:15 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 817

CYTAT
przypomnijcie mi jak to z tymi stropami bylo? albo moze lepiej nie:) Mariusz Rutkowski - Solec Kujawski

z tego co pamietam: jezeli w bloku (beton, a jeszcze lepiej zelbeton), to spokojnie (najlepiej przy scianie nosnej). raczej nie na nozkach, tylko np. na desce (drewno chyba lepsze do plyty). jezeli w domu to trzeba z architektem sie dogadac.
mieszkam w bloku. planuje taki baniak jak Ty, a jak bedzie kasa to nawet wiekszy. rozmawialem na grupie i architekte, co takie codowne, komunistyczne bloki produkowal i powiedzia, ze moge sobie stawiac. stawiam przy scianie nosnej (jak bedzie kasa).
pozdrawiam komar-wroclaw
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll