Nowy baniaczek? pokusa nie do odpacia |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| MMW |
Post: Nowy Baniaczek Pokusa Nie Odpacia, May 22 2008, 01:49 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 346 Nr użytkownika: 455 Dołączył: 21-January 08 |
Na 95% dzisiaj zamawiam nowy baniaczek. Kurcze, czlowiek, to jednak glupi, bo kazdy grosz na rybcie przeznaczy. Mam nadzieje tylko, ze za koszulki kasa wplynie mi na konto, bo jak nie, to zrzuta na baniaczek bedzie:)))))
A teraz konkrety - bedzie to 150x50x40 = 300L planowana obsada to Tropheuski:))) mam juz: T. sp. black ikola(?) - 12szt. w planach jeszcze T. moori chilanga - ew. Ilangi lub Kasanga (Red Reinbow) a moze obie? trofeusiarze, nie beda sie one krzyzowaly? bo ja obstawiam na 85% ze tak:((( chcialo by sie jeszcze T. brichardi Juvenil, ale gdzie go dostac:((( takze planuje jakies 3 stada trofci + moze jakiegos ertmodusa. W sobote dostaje piaskowiec (dzieki Marcin) i jak tylko bedzie baniaczek, to startujemy:)))) bede mial w domu juz prawie L wody :))))))) przypomnijcie mi jak to z tymi stropami bylo? albo moze lepiej nie:) |
||
| kropeczkkaa |
Post: Nowy Baniaczek Pokusa Nie Odpacia, May 23 2008, 08:35 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 153 Nr użytkownika: 1272 Dołączył: 24-June 07 |
Z tymi stropami to jesttak, ze po ich likwidacji mozna zakaldac znacznei wieksze akwa :))) Pozdrawiam --> POZNAN --> 7.500 kilometrow od jeziora Malawi poznan.pol.pl/redkk email.com |
||
| Shotgun Messiah |
Post: Nowy Baniaczek Pokusa Nie Odpacia, May 24 2008, 05:44 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 851 Nr użytkownika: 229 Dołączył: 14-December 07 |
"KK" : SERIO???? ale super:))))) tzn. ale dopiero po, bo w trakcie zawalania, to nie chcialbym byc w domu:) |
||
| delice |
Post: Nowy Baniaczek Pokusa Nie Odpacia, May 25 2008, 05:15 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 895 Nr użytkownika: 817 Dołączył: 30-November 07 |
z tego co pamietam: jezeli w bloku (beton, a jeszcze lepiej zelbeton), to spokojnie (najlepiej przy scianie nosnej). raczej nie na nozkach, tylko np. na desce (drewno chyba lepsze do plyty). jezeli w domu to trzeba z architektem sie dogadac. mieszkam w bloku. planuje taki baniak jak Ty, a jak bedzie kasa to nawet wiekszy. rozmawialem na grupie i architekte, co takie codowne, komunistyczne bloki produkowal i powiedzia, ze moge sobie stawiac. stawiam przy scianie nosnej (jak bedzie kasa). pozdrawiam komar-wroclaw |
||
![]() |
![]() |
| Bick Bick, Bick www.motor.bick.com.… | Smieszne filmiki Smieszne filmiki www.filmy.dx9.pl | Sklep komputerowy Sklep Komputerowy Engi, Nowa jakoś… www.engi.pl | pozycjonowanie dioni.pl | odzywki odzywki www.megapower.pl |